Magazín ChristNet.eu pro vás připravuje jedinečný průzkum. Přes tisíc mladých křesťanů z celé republiky se zúčastní jedinečného průzkumu.

Budeme zjišťovat, jaké je partnerské chování mladých křesťanů a jaké mají názory na morální učení církve. Budeme se jich ptát na to, jaký význam přikládají tomu, jestli je jejich partner věřící, na to, zda jsou schopni odpustit partnerovi nevěru nebo kde hledají radu při řešení svých partnerských vztahů. Dojde i na osobní otázky: zeptáme na první vážnější vztah a pokusíme se zjistit, kdy mladí křesťané začínají se sexuálním životem.

Zveřejníme mínění mladých křesťanů o potratech, o používání antikoncepce, o soužití ve volném svazku nebo názory na homosexualitu. Dozvíte se, kolik mladých křesťanů počítá s tím, že se svým partnerem začne sexuálně žít již před manželstvím. Co říká dotázaným Encyklika Humanae Vitae? Průzkum jedinečný svojí otevřeností a rozsahem.

Cíl celého projektu je jednoznačný: co nejobjektivněji zjistit, jak se mladí křesťané chovají ve skutečnosti v partnerských vztazích, jak akceptují učení církve a jaké mají na dané věci názory. Uvidíme, zda a jak se liší od ostatní populace. To vše naleznete v červnu v Magazínu ChristNet.eu.

Nechte si zdarma zasílat naše zprávy na mobil a e-mail