Pamatujete si ještě, jak se nám před rokem objevily v domovních schránkách Rozhovory s poučením od mých přátel z vesmíru? Už jste pozapomněli? Nevadí, už je to tady zase! Opět se po městech objevují letáčky od kontaktéra Ivo A. Bendy ze Šumperka. Dokonce se již i vy sami můžete podívat na internetové stránky, na nichž naleznete spoustu nového a zajímavého. A vám, kteří slyšíte něco takového poprvé, nabízíme pár následujících informací.

Jak jsme se již ze začátku zmínili, byl to pan Ivo A. Benda ze Šumperka, který vše inicioval. Ve vesmíru totiž kromě nás lidí existuje podle něho ještě jiná civilizace (v hvězdokupě Plejády). V žádném případě se ale nejedná o UFO, jak by si asi mnohý snadno domyslel. UFO je totiž jen pojem se snahou oklamat lidi. Jsou to jednak vesmírní lidé Sil světla, kteří mají rádi všechny lidi na planetě Zemi, a na druhou stranu ještě existují negativní mimozemšťané - Síly temna (ještírci).

Ti, co mají rádi lidi, pracují pro jakéhosi Stvořitele (není řeč o žádném Bohu) a mají za úkol rozdávat lásku a pomáhat nám. V rámci očistného programu (záplavy, zemětřesení, větrné smrště) planety Země, která nyní spěje ke zkáze, budou lidé s "dobrými vibracemi" evakuováni těmito mimozemšťany na planetu záchrany v 5. dimenzi, odkud se později vrátí domů na Novou Zemi. Předpokládanou planetou záchrany je Jupiter.

Jak se ale dostat do 5. dimenze? Snadno! Stačí tam převibrovat. Ovšem pozor! Větší šanci na úspěšné převibrování budou mít lidé s jemnějšími vibracemi - člověk s čistou duší inkarnuje do vyšší dimenze, člověk se špinavou duší do nižších světů 3. dimenze popř. i mezi Síly temna.

A jak se pozná správná vibrace (ta jemnější)? Také velmi snadno. Jedná se o pocit příjemný nebo nepříjemný danému člověku. Pokud se vám vaše vibrace nezdá příjemná, tak nezbývá nic jiného než na sobě pilně pracovat - dodržovat vesmírné desatero.

A co jsou to Síly temna? To jsou druzí mimozemšťané, kteří chtěji ovládnout naši planetu a udělat z nás otroky a prý se jim to úspěšně daří (na 50%). Tak například s Američany mají tyto Síly temna smlouvu a to, čemu Američané říkají UFO, jsou právě negativní mimozemšťané, kteří zde působí již přes 300 000 let. Narozdíl do Spojených států Česká republika nemá žádnou smlouvu se Silami temna, a proto jsou její občané mezi vesmírňany Sil světla značně oblíbení.

Obzvláště oblíbený je mezi jinými i večerníček O krtečkovi. Proč? Vesmírní lidé mají rádi řadu našich pohádek, protože se ve velké míře shodují s duchovní hodnotou jejich pohádek. Večerníček O krtečkovi je velmi vydařené duchovní dílo, které velmi jemným způsobem vyzdvihuje dobré vlastnosti lidí (přátelství, srdečnost, upřímnost, láska k druhým a přírodě atp.), ale také jemně naznačují v menší míře některé negativní vlastnosti lidí.

Dokonce existuje "vesmírné desatero", při jehož dodržování je možné se spojit s přáteli z Vesmíru a se Stvořitelem:

  1. žít láskyplným a spořádaným životem
  2. milovat lidi
  3. milovat všechna ostatní stvoření
  4. pokud možno nejíst maso
  5. zlikvidovat negativní literaturu
  6. nečíst negativní literaturu a nesledovat negativní filmy
  7. nemít přebytečný majetek
  8. pomáhat lidem v nouzi (podle vlastních možností)
  9. šířit informace o přátelích z Vesmíru, a to nevnucujícím způsobem
  10. neubližovat jiným stvořením
Mnohé z vás by určitě zajímalo, co znamená "A." ve jméně pana Bendy. Jedná se o část jména jeho vesmírného přítele velitele Aštara Šerana, s nímž komunikuje. Ten mu také radí, co má a co nemá dělat. No a pokud i vy sami potřebujete poradit, skontaktuje se s panem Bendou osobně: 0603 491 600.

Věříme, že naši čtenáři pochopí, že o tomto problému pojednáváme lehce s nadsázkou.

Nechte si zdarma zasílat naše zprávy na mobil a e-mail