Přejete si být stále v obraze? Chcete vědět, co je nového v křesťanském světě? Nechte si zasílat týdenní zpravodajství našeho Magazínu ChristNet.eu každé pondělí do vaší e-mailové schránky.

První část přehledu tvoří šest až deset nejdůležitějších a nejzajímavějších zpráv z křesťanského světa z domova i ze zahraničí za uplynulý týden. Druhou částí je upoutávka na dva nejzajímavější články, které v minulém týdnu vyšly v našem Magazínu ChristNet.eu. Následuje upozornění na důležité křesťanské akce v nejbližší době. Dále zde mohou být uvedeny novinky týkající ChristNet.eu. Další součástí je upoutávka na články, které Magazín ChristNet.eu přinese v příštím týdnu. Dobrou náladu se vám vždy bude snažit navodit jeden vtip z rubriky Křesťanský humor.

V červnu pojede tato služba ve zkušebním provozu, oficiálně bude odstartována v září 2000. Již nyní se ale můžete přihlásit k odběru těchto týdenních zpráv. Do této chvíle je již zaregistrováno téměř dvě stě odběratelů, mezi nimi jsou i významné osobnosti kulturního a církevního života a žurnalisté. Připojte se k nim i vy a pošlete prosím svoji e-mailovou adresu Jiřímu Špačkovi na spacek@christnet.eu. Upozorňujeme, že příjem zpráv je možno kdykoliv zrušit.