I když oficiálně oslaví ChristNet.eu dva roky fungování až onu sekundu mezi 28. únorem a 1. březnem (start byl 29. února 2000), neoficiálně christneťáci oslavili své druhé narozeniny již o uplynulém víkendu.

Vzhledem k tomu, že je ChristNet.eu hodně virtuální tým, musíme se občas scházet, abychom podpořili týmového ducha. Každou druhou neděli v měsíci máme tzv. Second Sunday (SS), při které se setkáme v nějakém pohostinském zařízení. Vyjímečně volíme Second Monday (SM). Ano, je to trochu parodie na First Tuesday . :-)

Kromě toho se snažíme občas být spolu celý víkend. Poprvé jsme byli v Čihošti . Nyní jsme zvolili Brno. O tomto víkendu se snažíme pozvat také naše mimobrněnské spolupracovníky.

Setkání začalo v pátek 22. února v 19.00 v bytě, kde bydlí Pavel Brestovský a Honza Fical (a další).

Pavel Brestovský a Honza Fical připravují večeři

Honza Fical (vlevo) a Pavel Brestovský (vpravo) připravují večeři. Přihlíží Eva Svobodová a Emil Vařeka.

Foto: ChN - Robert Němec


Eva Svobodová studuje matematiku na Přírodovědecké fakultě a informatiku na Fakultě informatiky Masarykovy univerzity. Vypomáhá také v RobertNemec.com . V ChristNet.eu se stará o převádění některých článků do HTML, má na starosti, aby v mailboxu news@christnet.eu byl pořádek a aby nebyl přeplněn, pečuje o provoz Diskuzí ChristNet.eu a Odkazů ChristNet.eu a vyřizuje vaše technické a provozní požadavky.

Emil Vařeka pracuje jako vrchní informatik ve Volksbank CZ . Šéfuje také programátorům ChristNet.eu a sám něco málo na ChristNet.eu programuje. Kromě toho zálohuje pravidelně celý ChristNet.eu, takže když se sesype (což se naštěstí už hodně dlouho nestalo), je jeho úkolem uvést ChristNet.eu co nejdříve do původního stavu.

Honza Fical pracuje jako programátor v RobertNemec.com . Naprogramoval Magazín ChristNet.eu a Diskuse ChristNet.eu, kde stále něco vylepšuje. Nyní se ale soustředí na novou verzi ChristNet.eu.

Pavel Brestovský je programátorem Infinity . Naprogramoval Odkazy ChristNet.eu , díky kterým získal své místo. Je to náš nejzkušenější programátor. Vzhledem k tomu, že je na internetu asi 10 hodin denně, když je potřeba něco udělat, spadne to většinou na něj.

Zatímco Pavel a Honza připravovali večeři, jiní se bavili.

Tomáš Skácel a Tomáš Zdechovský

Zleva: Tomáš Skácel a Tomáš Zdechovský se seznamují

Foto: ChN - Robert Němec


Tomáš Skacel je druhá nejvyznamější postava Brand Brothers . Je autorem loga a grafiky ChristNet.eu a připravuje se na novou grafiku.

Tomáš Zdechovský je asi náš nejzaměstnanější člověk. Kromě toho, že jej znáte jako vedoucího zpravodajství Magazínu ChristNet.eu, je také externím redaktorem Českého rozhlasu, BudNews.cz , spoluzakladatelem asociace internetových novinářů iPress a "občasným externistou" Radia Proglas.

U žádné oslavy nesmí chybět přípitek, a proto jsme si jej dopřáli i my.

Přípitek na oslavu 2. narozenin ChN

Zleva: Tomáš Skácel, Tomáš Zdechovský a Eva Svobodová

Foto: ChN - Robert Němec


Pavel Brestovský připíjí

Pavel Brestovský připíjí

Foto: ChN - Robert Němec


Večeře měla hodnotu asi tak příjmů ChristNet.eu v průměru za jeden den - takže nic moc. :-) Ale najedli jsme se dobře.

Večeře ChristNet.eu

Eva za jídelním stolem s naším jídlem

Foto: ChN - Robert Němec


Po večeři jsme se odebrali k vážným i nevážným debatám. Emil nás všechny překvapil tím, že ač Brňák, přinesl si sebou spacák s tím, že přespí s týmem.

Jak to vypadalo v sobotu, se dočtete zítra.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Související zprávy a články


Diskuze k článku

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Proč již není možné příspěvky do diskuzí pod články vkládat přímo?