Drazí čtenáři a návštěvníci,

v nadpisu tohoto článku jsem se pokusil shrnout dvě velké události, které se za poslední tři týdny, které uplynuly od zahájení naší kampaně na podporu ChristNet.eu staly.

Nejprve bych vám chtěl osobně poděkovat za to, že jste měli tolik ochoty a dobré vůle a podpořili ChristNet.eu. Během uplynulých tří týdnů jste nám poslali na naši podporu přes 40 000 Kč. Navíc více jak 2 000 Kč nám již budou chodit pravidelně každý měsíc díky vašim pravidelným platbám.

Mnohým z vás jsem již poděkoval: ať již osobně, dopisem nebo e-mailem. Těm z vás, které se mi dosud nepodařilo oslovit, ale i všem ještě jednou říkám:

Děkuji vám, že děláte vše pro to, aby ChristNet.eu mohl dále fungovat.

První “díky vám” bylo tedy poděkování, druhé “díky vám” ale znamená, že

se vám podařilo vlít ChristNet.eu do sil novou sílu. Díky vám můžeme pokračovat dál.

I když hlavní část naší kampaně skončila, bude v menší míře pokračovat dále. Z peněz, které jste nám poslali, jsme zaplatili všechny naše dluhy. Protože jsme si dali jako měsíční minimum nákladů 11 000 Kč, máme nyní peníze zhruba na tři měsíce dopředu.

Proto bych chtěl vyzvat všechny ty, kteří si ChristNet.eu dosud “nepředplatili”, aby tak učinili. Je jedno, zda zaplatíte 200 Kč, nebo oněch ideálních 720 Kč. Každá koruna se počítá, každá koruna nám pomůže se posunout o kousek dál.

ChristNet.eu čte měsíčne mezi 27 000 a 54 000 čtenáři (odpovídá 9 000 UIPs měsíčně vynásobenou koeficientem 3 – dle údajů Computer Pressu – a 6 – dle údajů Seznamu a BillBoardu). Přesto si nás “předplatilo” dosud jen několik desítek čtenářů. Všechny ostatní bych chtěl poprosit:

Tak jako platíte za noviny v kostele nebo ve stánku, plaťte prosím i za ChristNet.eu.

Závěrem mám pro vás jednu dobrou zprávu: díky zlepšení naší situace počítáme s kompletní přestavbou ChristNet.eu již na červenec a srpen tohoto roku. Máte se na co těšit.

Díky vám, že jste s námi a že nás podporujete.

Váš

Robert Němec
prezident ChristNet.eu