Internet jako zdroj informací využívá stále více lidí, nabídněte proto své služby a zboží prostřednictvím inzerce na stránkách ChristNet.eu! Server ChristNet.eu nabízí velmi nízké ceny za reklamu ve formě bannerů, reklamních článků, reklamních sdělení pod články, zpravodajstvím a diskusemi. Rovněž nabízí možnost kombinování těchto služeb a slevy a individuální přístup k řešení podle rozsahu zadané reklamy. Projekt ChristNet.eu je možné podpořit samozřejmě i přímo, přispěním na transparentní účet.

Banner  cena 1200 Kč
Vystavení reklamního banneru na stránkách portálu Christnet.eu, bez ohledu na počet shlédnutí v poměru 1:4 (při odběru dalších placených služeb Sleva 10 %).

Výroba banneru 600 Kč
(to pro ChristNet dělá profesionální grafické studio – paušální cena)

Zajištění výroby, návrhu na banner cena 290 Kč
(udělali jsme úspěšně již přes 300 bannerů)

1x PR článek 390 Kč
(výroba a zveřejnění PR článku hovořících o reklamním subjektu z dodaných materiálů)

3x PR zpráva  cena 590 Kč
(krátké zprávy o reklamním subjektu z dodaných materiálů)

Dále nabízí možnost realizace individuálních reklamních projektů. I na ně se vztahuje možnost výrazné slevy.

ChristNet.eu je jeden nejčtenějších ekumenicky orientovaných křesťanských sitů v České republice. Stránky jsou orientovaný na čtenáře z jednotlivých církví ale také na všechny, které zajímá otevřený pohled na dění na české i světové náboženské scéně. Dalším cílem projektu je přinášet informace i ostatním zájemcům o náboženskou dimenzi života člověka. Jedná se o výjimečný projekt, který je vytvářen ze soukromých zdrojů (převážně dary fyzických osob) a reklamy. Není primárně závislý na žádné z existujících církví nebo denominací.


V případě zájmu kontaktujte redakci Magazínu ChristNet.eu (magazin@christnet.eu).  K dispozici je i návod, jak na provoz webu mohou přispět drobní dárci.