ChristNet.eu žije z velké části z vašich darů, a proto, chcete-li, abychom vám i nadále poskytovali kvalitní služby a nabídku i dále rozšiřovali, prosíme podpořte naši práci. Jestliže nám věnujete měsíčně 60 korun (180,- Kč čtvrtletně, 720,- Kč ročně), pomůžete nám udržet stávající úroveň našich služeb. V současnosti též nemáme dostatek kvalitních článků a tak je i tento text výzvou pro čtenáře: Pište nám! Obsah Magazínu ChristNet.eu můžete kreativně tvořit i vy. Ostatním čtenářům se omlouváme za omezení provozu a nabízíme archív starých článků, kterých vyšlo od roku 2000 již několik tisíc. V článcích nebo zprávách můžete vyhledávat i po zadání klíčového slova.

Bez vaší podpory se neobejdeme i přesto, že se snažíme získavat další příjmy z reklamy (tyto příjmy tvoří jen zhruba čtvrtinu nákladů na provoz webu).

60 korun měsíčně není mnoho. Tolik stojí polovina počítačového časopisu, měsíční předplatné "časopisu pro ženy", osmidenní předplatné Mladé fronty DNES nebo měsíční předplatné Katolického týdeníku a magazínu IN dohromady.

Pro nás však tyto peníze znamenají velmi mnoho. Počítače, na kterých ChristNet.eu připravujeme, agenturní zpravodajství včetně fotografií, připojení k internetu - to všechno jsou tisícové položky. Jestliže se najde 200 lidí, kteří nám budou moci měsíčně přispívat 60 korun, budeme moci fungovat a zlepšovat naše služby i nadále. Záleží jen na vás. Pro snížení bankovních poplatků můžete zadat svůj trvalý příkaz třeba i čtvrtletně nebo na delší časové období.

Návod, jak nám můžete finančně přispět, naleznete zde. Děkujeme Vám. Své články zasilejte na adresu magazin@christnet.eu a zpravodajské texty na e-mail zpravy@christnet.eu.