Je tu advent, doba radostného očekávání příchodu Krista, a za ním Vánoce. Z toho důvodu pro Vás Portály sv. Isidora a ChristNet připravily slevy a akce ve svém obchůdku.

Abychom se o těchto svátcích neradovali jenom my, rozhodli jsme se, že ke každému nákupu nad 1200 Kč dostanete od nás úplně zdarma Lázeňské oplatky, které zakoupíme od České Charity. Přesáhnete-li částku 1200 Kč víckrát, o tolik víc dostanete oplatků. Tímto způsobem bez dodatečných nákladů přispějete charitním dílům.

Navíc už teď jsme snížili cenu několika výrobků vhodných v tomto období: mariánských ornátů a štol (na rorátní mše),  fialových cingulů (3m a 4 m).

Kvůli nezmenšujícímu se zájmu nadále platí také sleva na kněžské košile a cédéčka s křesťanskými obrázky.

Mezi těmi nejkrásnějšími dárky mohou být krásné ikony s Pannou Marií a nebo s vaším patronem. Kromě uvedených v obchůdku naše pracovna má přes 200 dalších vzorů ikon. Skromnějším, avšak duchovně cennějším dárkem může být růženec a nebo trošku modernější růžencová karta.

Svému faráři jako dárek můžete pořídit novou kleriku nebo talár a košile.

Farnostem nabízíme možnost objednání betlémů v různých velikostech.

Kvůli stálému rozšiřování naší nabídky v tomto předvánočním období můžete čekat i na další vánoční potřeby (a slevy!) v naší nabídce, a proto často navštěvujte náš obchůdek.

Nezapomeňte, že nakupováním v obchůdku Christnetu podporujete vývoj křesťanského internetu v České republice.

(Touto formou nás můžete podpořit - na ChN půjde 20% ze zisku prodeje. Nechcete-li ale nakupovat, nejlépe nás podpoříte přímým darem. Výtežek z prodeje liturgických potřeb zatím nepřevýšil 1000,- Kč. Děkujeme Vám - pozn. red.)