Redakce užívá nechtěného nemocenského odpočinku na účet Všeobecné zdravotní pojištovny. Oči jsou bolavé a nesmí přijít do kontaktu se zářením monitoru. Jsme jen lidé, ne stroje. ;-) Kromě nemocných kolegů se další dva vedoucí vydání Magazínu připravují k maturitním či bakalářským zkouškám. Přejeme Vám krásné dny a omlouváme se za výpadek ve vydávání Magazínu. Děkujeme Vám za vytrvalou podporu.

ChristNet.eu žije z velké části z darů čtenářů. Snažíme se pro Vás připravovat aktuální zpravodajství a publicistiku. Bohužel v poslední době máme nedostatek kvalitních publicistickým článků i ochotných lidí, kteří by texty psali. Proto vám nabízíme prostor a hledáme nové žurnalistické talenty.

Podle statistického serveru Auditorka.cz se počet denních návštěv na web ChristNet.eu v posledních měsících ale nijak nesnižuje. Naopak- pohybuje se v pracovních dnech stabilně nad hranicí dvou tisíc.

ChristNet.eu je jeden z největších a nejčtenějších ekumenicky zaměřených křesťanských sitů v České republice. Jde o výjimečný projekt, který je vytvářen ze soukromých zdrojů a není primárně závislý na žádné z existujících církví nebo denominací.

Informace na internetu jsou na první pohled zdarma, ale za aktualizací webu stojí živí lidé, kteří mu věnují svůj čas. Práce na zpravodajství a publicistice znamená i několik hodin denně editorské práce. Naší snahou je přinášet zprávy aktuálně a v co největší kvalitě. Prosíme tedy čtenáře, kteří sledují náš servis, o příspěvek. V případě zájmu Vám můžeme vystavit potvrzení pro odpis z daní.

Dobrovolný přispěvek rádi přijmeme i od církví, farností a sborů o jejichž životě se snažíme informovat.

Návod, jak nám můžete finančně přispět, naleznete zde. Děkujeme Vám. Informace o tom, co je ChristNet a kdo projekt tvoří, naleznete zde. Zpráva z poslední valné hromady v roce 2006 je čtenářům též k dispozici a bude brzy nahrazena zprávou z Valné hromady, která proběhne v Brně 29. května.