Prožijte s námi úchvatná biblická místa Turecka a nádherný řecký ostrov Patmos!

Ostrov Patmos
Autor: Veronika Čepelková

Milí přátelé, poutníci, cestovatelé,

srdečně vás zveme na náš speciální zájezd Úchvatné biblické Turecko a nádherný řecký (biblický) ostrov Patmos, který se uskuteční v termínu 25. 9. - 2. 10. 2018.

Patmos je malý ostrov ležící v Egejském moři. Někdy bývá označován jako Egejský Jeruzalém, a to především díky své bohaté historii. Je totiž místem, kde sv. Jan psal knihu Zjevení. Během pobytu na tomto nádherném ostrově budete mít možnost zhlédnout jeho hlavní památky (Jeskyni Apokalypsy a klášter sv. Jana), vyslechnout si duchovní promluvy, ztišit se, relaxovat, plavat nebo šnorchlovat v průzračně čisté vodě Egejského moře a ochutnat místní tradiční pokrmy či vynikající víno.

Prožijte s námi úchvatná biblická místa Turecka a nádherný řecký ostrov Patmos!

Ostrov Patmos
Autor: Veronika Čepelková

Kromě řeckého Patmu prozkoumáte také biblická místa dnešního Turecka - sedm církví, jimž apoštol Jan adresoval své listy (Efez, kde mimo jiné působil apoštol Pavel a kde se konal jeden z nejvýznamnějších ekumenických koncilů starověku, dále Smyrna, Pergamon, Thyatiry, Sardy, Filadelfia a Laodicea).

Vrcholem putování bude návštěva významného poutního místa Meryemana (domku Panny Marie) nad slavným Efezem, kde podle jedné z tradic žila a zesnula Panna Maria.

Během programu se vám bude věnovat jeden z nejerudovanějších průvodců - Mons. Dr. Ján Majerník.

 

Na tento zájezd můžete až do 15. 5. 2018 získat slevu za včasné přihlášení.

Bližší informace o zájezdu a on-line přihlášku naleznete zde

Kompletní nabídku našich zájezdů najdete na stránkách www.poutnizajezdy.cz .


Těšíme se na případnou spolupráci s vámi!

Cestovní agentura PoutníZájezdy.CZ