Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Zemřel biskup skryté církve Fridolín Zahradník

Domácí zpravodajství

Zemřel biskup skryté církve Fridolín Zahradník

Ústr /redakce / 20. 11. 2015 13:29

Včera večer v Rychnově nad Kněžnou zemřel biskup skryté církve Fridolín Zahradník. Magazin Christnet o úmrtí informoval František Svoboda a zprávu též potvrdil P. Milan Beran.  

Domácí zpravodajství

Sobotka: Zeman by neměl vystupovat na akci xenofobní sekty

ČTK / 20. 11. 2015 8:44

Sobotka: Zeman by neměl vystupovat na akci xenofobní sekty Prezident by neměl vystupovat na akci xenofobní sekty šířící nenávist, řekl premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) v rozhovoru pro dnešní Hospodářské noviny (HN). Miloš Zeman se podle něj projevem 17. listopadu na pražském Albertově po boku představitelů extremistického Bloku proti islámu zařadil mezi populisty, kteří parazitují na obavách lidí z Islámského státu a migrační krize.

Domácí zpravodajství

Kardinál Ravasi dnes a zítra navštíví Plzeň

bip.cz/red / 20. 11. 2015 8:40

Kardinál Ravasi dnes a zítra navštíví Plzeň V pátek 20. a v sobotu 21. listopadu navštíví Plzeň prezident Papežské rady pro kulturu kardinál Gianfranco Ravasi. V pátek od 15.30 pronese přednášku na téma Křesťanské kořeny evropské kultury a její budoucnost s následnou diskusí.

Domácí zpravodajství

CVVM: Nejvíce Čechů věří armádě, nejméně církvím

ČTK / 19. 11. 2015 21:55

CVVM: Nejvíce Čechů věří armádě, nejméně církvím Z veřejných institucí má největší důvěru u Čechů armáda, které věří téměř dvě třetiny lidí. Naopak nedůvěru vyjadřuje nejvíce lidí, rovněž asi dvě třetiny, církvím. Vyplývá to z říjnového průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění Akademie věd ČR (CVVM).

Domácí zpravodajství

Europoslanci: Zeman veřejně podpořil fašizující hnutí

ČTK / 19. 11. 2015 21:47

Europoslanci: Zeman veřejně podpořil fašizující hnutí Vystoupení prezidenta Miloše Zemana na Albertově u příležitosti výročí 17. listopadu se podle pětice europoslanců vzdaluje demokratickým hodnotám. Hlavě státu v dopise, který má ČTK k dispozici, vyčítají mimo jiné veřejnou podporu fašizujícímu hnutí, jak označují Blok proti islámu, jehož zástupci se úterní akce také účastnili.

Článek měsíce

Polarizace v katolické církvi

David Peroutka / 16. 3. 2024

Kraje

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
52%
 
Spíše ano
26%
 
Ne
19%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 42)