Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Magazín ChristNet.cz přechází na novou grafickou podobu, aktualizace webu bude dočasně pozastavena

Archiv zpráv / juml / Vlastní zpráva / 3. ledna 2013 1:00
Praha/Pardubice/Hradec Králové/Milán/New York - Po dlouhé době příprav získá zítra server ChristNet.cz novou grafickou úpravu. Vzhledem k technickému přechodu ze staré podoby na novou je potřeba do zítřejšího odpoledne pozastavit aktualizaci stránek.

Věříme, že nová grafická tvář bude našim čtenářům lépe vyhovovat.

Celkové náklady na novou grafiku činí 25 000 Kč. Prosíme vás o finanční podporu na tento účel.

ChristNet.cz žije z předevšim z Vašich darů, a proto, chcete-li, abychom Vám i nadále poskytovali kvalitní služby a naši nabídku i nadále rozšiřovali, prosíme podpořte naši práci. Snažíme se pro Vás připravovat aktuální zpravodajství a publicistiku.

Počítače, na kterých ChristNet.cz připravujeme, agenturní zpravodajství ČTK, zpracování fotografií, překlady zpráv, cestovné, připojení k internetu - to všechno jsou tisícové položky. Peníze jsou dále používány na pokrytí odměn autorům, za práci editorů a redaktorů magazínu a na platbu za zpravodajství ČTK (tisková agentura stojí téměř 2000 Kč měsíčně).

Návod, jak nám můžete finančně přispět, naleznete zde.


Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Související zprávy a články


Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
23%
 
Ne
23%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 47)