Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Tříkrálová sbírka hlásí první výsledky

Domácí zpravodajství / juml / TS ČBK / 14. ledna 2013 19:16
Tříkrálová sbírka hlásí první výsledky

Tři králové
Autor: Trikralovasbirka.cz / Facebook.com

Praha - Letošní Tříkrálová sbírka postupně vstupuje do další fáze. Po koledě je nutné zapečetěné pokladničky úředně otevřít, vykoledované peníze spočítat a odeslat na centrální sbírkové konto. Zatím bylo ke konci minulého týdne sečteno více než 26 milionů korun.

První výsledky sbírky dávají důvod k mírnému optimismu: po otevření zhruba třetiny pokladniček se letos zatím vykoledovalo 25 712 540 Kč. Po přičtení DMS, které přišly 6. 1. během Tříkrálového koncertu (36 131 DMS, což představuje 975 537 Kč), činí prozatímní výtěžek letošní Tříkrálové sbírky částku 26 688 077 Kč. Téměř dvě třetiny pokladniček však ještě čeká na otevření a dobrovolnické skupinky navíc koledují podle místních podmínek až do dneška, pondělí 14. ledna 2013.

Průběžně aktualizovaný přehled letošních výsledků sbírky naleznete na stránkách: http://www.trikralovasbirka.cz/vysledky/.

V roce 2012 se díky štědrým dárcům vybrala dosud rekordní částka - přes 75 milionů korun. Kolik se vykoleduje letos, může veřejnost tipovat v soutěži na Facebooku (www.facebook.com/Trikralovasbirka). O projektech z minulých let a nových záměrech více na: www.trikralovasbirka.cz.

Přispět do sbírky můžete zasláním DMS KOLEDA na číslo 87 777 (cena jedné DMS je 30 Kč, na pomoc potřebným jde 27 Kč. Službu provozuje Fórum dárců.). Podpořit sbírku je možné také příspěvkem na účet Tříkrálové sbírky číslo 66008822/0800 u České spořitelny, VS: 777).

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
52%
 
Spíše ano
26%
 
Ne
19%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 42)