Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Czendlik: Prezident by měl být všech

Domácí zpravodajství / juml / iDnes.cz/vlastní zpráva / 25. ledna 2013 18:24

Lanškroun - Známý kněz Zbigniew Czendlik se po návratu ze zahraničíí zúčastnil voleb ve svém domovském Lanškrouně. Při té příležitosti poskytl rozhovor serveru iDnes.cz, ve kterém prozradil svého kandidáta.

"Volba Karla Schwarzenberga pro mne samozřejmá,“ řekl iDnes Czendlik. Ten je pro něj symbolem konzervativního politika. Dále ho zaujal zájem mladých lidí o volby. „Po výsledcích prvního kola jsem fascinován tím, že oslovuje mladé lidi. Jak při poslední debatě naznačil, připraví zázemí pro lidi, kteří mají větší drajv, věřím, že se politika promění a obnoví. A to je svým způsobem paradoxem, protože je ještě starší než Zeman,“ zdůraznil.

Svůj názor se Zbigniew Czendlik se ani jako farář nebojí zveřejnit, když se ho na něj novináři zeptají. „Každý člověk, a stejně tak farář, by měl mít nějaký politický názor. Farář by měl být nadstranický a volba prezidenta je záležitostí nadstranickou. Já volím Karla Schwarzenberga ne jako předsedu TOP 09, ale jako člověka,“ uvedl pro iDnes.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
50%
 
Spíše ano
27%
 
Ne
20%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 40)