Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Kardinál Dziwisz oznámil datum příštích Světových dní mládeže

Ze světa / MiH / ČBK / 4. listopadu 2013 17:14
Kardinál Dziwisz oznámil datum příštích Světových dní mládeže

Katedrální bazilika sv. Stanislava a sv. Václava na Wawelském pahorku v Krakově
Autor: Wikipedia.org / Michalws / Creative Commons

Krakov - Příští Světový den mládeže proběhne od 25. července do 1. srpna 2016 v Krakově. Podle společnosti Catholic Pilgrim Office to oznámil kardinál Stanisław Dziwisz.

Příští Světový den mládeže se uskuteční ve dnech 25. července – 1. srpna 2016 v Krakově, tedy v diecézi, v níž se narodil zakladatel tradice setkání mladých papež Jan Pavel II. Jak již dříve uvedl krakovský nejvyšší církevní představitel, hlavní program spojený se setkáním s papežem bude probíhat v parku Błonia. Některé akce se budou konat i v parku Jordanowski, na dvou stadionech a v univerzitním městečku. Křížovou cestu se pomodlí věřící podél řeky Visly, přičemž papež František bude přítomen na lodi.

„Bude to jistě krásná zkušenost a také do jisté míry umělecké představení,“ uvedl Dziwisz a dodal, že bude využito i poutní místo Łagiewniki a Centrum Jana Pavla II. Světovému setkání mládeže jsou věnované stránky www.krakow2016.com, kde je možné nalézt potřebné informace týkající se přípravy setkání.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
49%
 
Spíše ano
24%
 
Ne
25%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 53)