Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Děkujeme našim čtenářům za podporu, říjen skončil v černých číslech

Výběr Christnetu / juml / Vlastní zpráva / 5. listopadu 2013 8:40
Děkujeme našim čtenářům za podporu, říjen skončil v černých číslech

Logo magazínu Christnet.cz
Autor: Vít Luštinec

Praha/Pardubice/Hradec Králové//Olomouc/Brno/Milán - Děkujeme všem našim čtenářům, kteří zareagovali na naši prosbu a finančně podpořili magazín Christnet.cz. Díky vaší štědrosti jsme poprvé po dlouhé době skončili uplynulý měsíc bez dluhů a v černých číslech.

Nejpozději do Vánoc plánujeme na Christnetu spustit bezplatnou křesťanskou seznamku. Po novém roce chystáme postupně zprovoznit regionální zpravodajství, jež bude určeno zejména čtenářům z daného regionu.

Uvítáme, když nás podpoříte zadáním reklamy, podmínky najdete zde. Hledáme také nové autory kvalitních textů, pokud máte zájem, kontaktujte nás (více zde).

Snažíme se pro vás pravidelně připravovat zpravodajství a publicistiku z křesťanského světa. Pokud nás chcete podpořit, můžete nám zaslat svůj dar na náš účet.

Prosíme též i o vaše modlitby.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
52%
 
Spíše ano
23%
 
Ne
23%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 75)