Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Kardinál Duka přinesl květinu redaktorce Radiožurnálu, která ho “vypnula”

Domácí zpravodajství / vlu / Vlastní zpráva / 30. listopadu 2013 23:58
Kardinál Duka přinesl květinu redaktorce Radiožurnálu, která ho “vypnula”

Dominik Duka s redaktorkou Radiožurnálu Hankou Shánělovou
Autor: Twitter.com

Praha - Pražský arcibiskup Dominik Duka ve čtvrtek soukromě navštívil redakci Českého rozhlasu Radiožurnál a omluvil se redaktorce Hance Shánělové za to, že na ní během říjnového vysílání o  záměru ministra vnitra Martina Peciny (SPOZ) vyjmout Pražský hrad z církevních restitucí zvýšil hlas. Na Twitteru na to upozornil šéfredaktor a moderátor Radiožurnálu Jan Pokorný.

Podle českého primase je v době adventní potřeba uklidit nejenom doma, ale také ve svých srdcích. “Sešel jsem se s redaktorkou Hankou Shánělovou, abych ji popřál klidné prožití adventu, předal ji kytici a omluvil se, že jsem na ni ve vysílání zvýšil hlas. Myslím, že ani jeden z nás jsme se v onom okamžiku nezachovali správně,” napsal Duka na svůj facebookový profil.

Kardinál byl hostem Hany Shánělové v odpoledním vysílání Radiožurnálu v pondělí 21. října. Během rozhovoru se natolik rozčílil, že místy zvyšoval hlas a hřímal o nebezpečí návratu pod rudé praporyse srpem a kladivem. Shánělová proto rozhovor rázně ukončila.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
23%
 
Ne
23%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 78)