Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Italská řeholnice se díky svému zpěvu stala hvězdou internetu

Ze světa / MiH / ČTK / 22. března 2014 8:48
Italská řeholnice se díky svému zpěvu stala hvězdou internetu

Logo pěvecké soutěže The Voice (Hlas)
Autor: Wikipedia.org / NBC / Creative Commons

Řím - Zpívající italská řádová sestra Cristina se stala hvězdou internetu poté, co vystoupila v italské obdobě televizní soutěže The Voice (Hlas) o nejlepší pěvecký talent, uvedl britský list The Guardian. Její zpěv vidělo na serveru YouTube již více než devět milionů uživatelů. 

Pro své vystoupení si pětadvacetiletá sestra Cristina pocházející ze Sicílie vybrala píseň No One, kterou původně nazpívala zpěvačka Alicia Keys. Přímo v sále jí fandily i další sestry z jejího řádu. Vysloužila si obrovský potlesk a v šoku byli i porotci soutěže, kteří se ujišťovali, že jde o opravdovou sestru a nikoli jen o převlek. 

Na dotaz jedné z porotkyň, co by na její, na řeholnici poněkud netradiční, vystoupení řekli ve Vatikánu, sestra Cristina s úsměvem odpověděla, že očekává telefonát od papeže Františka. "Protože on nás nabádá k tomu, abychom vyšli do ulic a šířili křesťanství, abychom říkali, že Bůh nám nebere, ale spíše více dává," vysvětlila sestra. 

A jak poznamenal britský deník, nejspíš se nemá čeho bát. Kardinál Gianfranco Ravasi, který zastává funkci vatikánského ministra kultury, v reakci na ní na síti Twitter napsal: "Každý ať slouží druhým tím darem milosti, který přijal; (1Petr, 4:10)."

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
53%
 
Spíše ano
22%
 
Ne
23%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 83)