Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Papež se v Kalábrii setká se s vězni a s chudými

Ze světa / juml / ČTK / 21. června 2014 9:49
Papež se v Kalábrii setká se s vězni a s chudými

Papež František
Autor: Wikipedia.org / Tânia Rêgo / ABr

Řím - Papež František má dnes na programu dvanáctihodinovou návštěvu jižní Itálie. V kalábrijském městě Cassano all'Ionio ho čeká nabitý program zahrnující šest zastávek, dva projevy i jednu mši. Setká se s vězni, s chudými a také s důchodci.

Papež po zhruba devadesátiminutovém letu vrtulníkem z Vatikánu v Cassanu navštíví nejdřív věznici. Poté zamíří do místního hospice, setká se s duchovními, poobědvá s chudými, sejde se s důchodci a na závěr dne bude sloužit mši pod širým nebem. Pak odletí zpět do Vatikánu.

Papež před dnešním programem vynechal čtvrteční procesí mezi bazilikou sv. Jana v Lateránu a bazilikou Panny Marie Sněžné, jak je obvyklé na svátek Božího těla. Podobně František omezil svůj program i před nedávnou náročnou cestou na Blízký východ.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
23%
 
Ne
23%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 78)