Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Christnet.cz nemá finanční prostředky na další provoz. Prosíme naše čtenáře o podporu

Výběr Christnetu / juml / Vlastní zpráva / 6. října 2014 4:06
Christnet.cz nemá finanční prostředky na další provoz. Prosíme naše čtenáře o podporu

Logo magazínu Christnet.cz
Autor: Vít Luštinec

Praha,Hradec Králové, Pardubice, Česká Lípa, Olomouc, Brno, Milán - Magazín Christnet.cz nemá finanční prostředky na další provoz.  Prosíme naše čtenáře: Podpořte nás. Věříme, že s vaší pomocí budeme fungovat i nadále.

Zatím jsme nezaplatili ani korunu za měsíce srpen a září našim autorům, redaktorům a editorům (s jednou výjimkou). Jinými slovy to znamená, že již dva měsíce pracujeme zcela zdarma.

K dnešnímu dni máme na obou našich transparentních účtech (RB a FIO) celkem 2016 Kč, což nestačí na zaplacení zpravodajství ČTK za měsíc září (2 154 Kč).

Christnet.cz žije především z vašich darů (reklama tvoří aktuálně pouze asi 10% našich příjmů). Chcete-li, abychom fungovali i nadále, podpořte, prosíme, naši práci. Uvítáme též reklamu vaší firmy či farnosti.

Snažíme se pro vás připravovat aktuální zpravodajství a publicistiku. Spustili jsme křesťanskou seznamku a pracujeme na přípravě regionálního zpravodajství, které bychom chtěli zprovoznit ještě na podzim.

Nabízíme také archiv starých článků, kterých vyšlo od roku 2000 již několik tisíc. V článcích nebo zprávách můžete vyhledávat i po zadání klíčového slova.

Počítače, na kterých Christnet.cz připravujeme, zpracování fotografií, překlady zpráv, cestovné, připojení k internetu, telefony - to všechno jsou tisícové položky. Peníze jsou pak dále především používány na pokrytí odměn autorům, za práci editorů a redaktorů magazínu a na platbu za zpravodajství ČTK (tisková agentura stojí 2154 Kč měsíčně). V souvislosti se zlepšováním našeho portálu musíme investovat i do vytváření a údržby softwaru. Celkově potřebujeme na naše fungování kolem 10 000 Kč měsíčně.

Děkujeme všem našim čtenářům za dosavadní přízeň a věříme, že nám ji zachováte i nadále.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
53%
 
Spíše ano
22%
 
Ne
23%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 83)