Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Polští kněží dostanou slevu na vůz automobilky Kia

Domácí zpravodajství / juml / ČTK / 29. října 2015 13:30
Polští kněží dostanou slevu na vůz automobilky Kia

Ilustrační foto - vůz značky Kia
Autor: kia.sk

Varšava - Polské zastoupení jihokorejské automobilky Kia nabízí speciální slevy zákazníkům z prostředí katolické církve, ke které se hlásí devět z deseti Poláků. "Snažíme se naši nabídku směřovat k lidem vykonávajícím práci těšící se důvěře společnosti," vysvětlují zástupci automobilky podle televize TVN 24.

"Slevy dosahují až osmi procent z katalogové ceny, což například v případě kombi cee'd znamená pro zákazníka výhodu až 7.600 zlotých (asi 48.000 Kč)," uvedla stanice. V případě dražších vozů může klient díky slevě ušetřit až ekvivalent 70.000 korun. Současně automobilka nabízí pětiprocentní slevu na servis.

Zvláštní program se týká firem a lidí spjatých s církví, tedy farností a klášterů, církevních škol, médií a nakladatelství, jakož i duchovních, laických učitelů náboženství či pracovníků církevní charity. Pokud chtějí nabídky využít, musí prokázat dokumentem vystaveným příslušnými církevními úřady, že patří k výše zmíněným oprávněným skupinám.

Zmíněný program se týká katolických duchovních na základě dohody mezi polským zastoupením automobilky a společností zřízenou katolickými biskupy.

Zvláštní nabídku pro pravoslavné popy má podle mluvčí Kia Motors Poland Moniky Krzesakové dealer v Bialystoku na východě Polska, kde žije hodně pravoslavných věřících. S výhodami podle firmy mohou počítat i diplomaté, lékaři, právníci či statkáři.

"Netajíme se tím, že jde o skupiny nejen zámožné, ale i profesně stabilní, těšící se zvláštním postavením a prestiží ve společností," vysvětlila mluvčí. "Tito klienti mohou být dobrými velvyslanci značky ve své komunitě," dodala.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
23%
 
Ne
23%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 78)