Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Katolické charismatické konference se zúčastnilo přes 7 tisíc lidí

Domácí zpravodajství / juml / red. / 13. července 2016 17:47
Katolické charismatické konference se zúčastnilo přes 7 tisíc lidí

Ilustrační foto - Katolická charismatická konference na výstavišti v Brně
Autor: cho.cz / Vít Kobza

Brno - V neděli 10. července se v zaplněném pavilonu F brněnského výstaviště uzavřel další ročník katolické charismatické konference. Záštitu nad jejím konáním převzal brněnský biskup Mons. ThLic. Vojtěch Cikrle a náměstek hejtmana Ing. Roman Celý, finančně ji podpořil Jihomoravský kraj a statutární město Brno.

Zúčastnilo se jí 7 453 registrovaných účastníků, 1 450 dětí, z toho 920 na dětské konferenci, více než 200 žluto-oranžových pomocníků a dalších organizátorů.

Jak uvedl hlavní host Jeff Scaldwell, máme se pokusit jakoby vrátit se v duchu do rajské zahrady a se stejnou bezprostředností jako první lidé znovu objevit Boží přítomnost a Jeho otcovské srdce. On i další řečníci se ve svých přednáškách snažili rozvíjet téma letošní konference „Před jeho tváří budeme žít“ inspirované citátem z šesté kapitoly knihy proroka Ozeáše.

Konferenci si naplno užily i děti ve speciálním programu dětské konference, jejíž ochutnávku mohli všichni sledovat na hlavním pódiu během sobotního odpoledne. Děti na výzvu svého moderátora skutečně „dospělákům“ okouzlujícím způsobem ukázaly, jak vypadá nespoutaná radost Božích dětí před tváří milujícího Otce. 

 Další konference se uskuteční ve dnech 5.– 9. července 2017.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
23%
 
Ne
23%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 77)