Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Tělo pohřešovaného vikáře bylo nalezeno ve vodní nádrži Trnávka

Kraje: Vysočina / kir / ČTK / 12. dubna 2017 23:26
Tělo pohřešovaného vikáře bylo nalezeno ve vodní nádrži Trnávka

Ilustrační foto
Autor: Wikipedia.org / Creative Commons

Jihlava -

Pětačtyřicetiletý muž, jehož tělo bylo nalezeno 1. dubna ve vodní nádrži Trnávka na Pelhřimovsku, byl dlouho pohřešovaným. Policie po něm pátrala od loňského listopadu. Soudní pitva vyloučila, že by se na úmrtí muže podílela cizí osoba. V tiskové zprávě to dnes uvedla mluvčí krajské policie na Vysočině Dana Čírtková. Podle informací ČTK jde o humpoleckého vikáře Marka Marcela Šavla.

"Po vyproštění těla, které bylo ve značném stádiu rozkladu, nebylo možné stanovit jeho totožnost," uvedla mluvčí. Testy DNA podle ní potvrdily, že jde o muže, po kterém policisté pátrali od 2. listopadu 2016. Muž tehdy zanechal v blízkosti vodní nádrže osobní auto. Na břehu se našly také některé jeho osobní věci.

Kriminalisté opakované prohledávali nádrž i její okolí, pátrání však bylo neúspěšné. Tělo člověka spatřila na vodní hladině v sobotu 1. dubna žena, která to oznámila na tísňovou linku 158.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
23%
 
Ne
24%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 55)