Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Vsetín přivítá křesťanský festival United. Začíná i Otevřeno Jimramov na Vysočině

Domácí zpravodajství / kir / Vlastní zpráva / 22. srpna 2017 10:44
Vsetín přivítá křesťanský festival United. Začíná i  Otevřeno Jimramov na Vysočině

Slider festivalu Otevřeno Jimramov
Autor: jimramov.klubslunicko.cz

Vsetín -

Město Vsetín opět přivítá křesťanský multižánrový festival United. Letos jde o jeho sedmý ročník, loni festival přilákal přes 4000 lidí. Akce nabízející koncerty, semináře, tvůrčí dílny, divadlo, film, sporty i poradenskou a modlitební službu se uskuteční od čtvrtka 24. do soboty 26. srpna, sdělila dnes ČTK mluvčí vsetínské radnice Adéla Kousalová.

Centrem festivalu bude opět Dolní náměstí, na kterém vyroste hlavní venkovní scéna. Druhá scéna a posluchárny pro přednášky budou v domě kultury, ale i před ním. Kino Vatra nabídne divadelní a filmovou scénu. Festival pořádá s podporou dobrovolníků vsetínský spolek United 3P. Jeho letošní téma zní Nenahraditelný, což má odkazovat k osobnosti Ježíše Krista. 

Na festivalu vystoupí severoirská kapela Bluetree, britský písničkář John de Jong nebo polský pop-gospelový soubor TGD. Z české a slovenské scény se představí formace Adonai a Noemiracles, písničkář Pavel Helan či zpěvák Miťo Bodnár. Program a další informace o akci jsou k dispozici na webových stránkách www.festivalunited.cz.

Začíná i festival Otevřeno Jimramov

V pátek začíná i festival Otevřeno Jimramov na Vysočině. Festival se od roku 1989 koná každoročně na konci srpna, převážně v areálu parku Bludník v Jimramově.  Festival nabídne řadu skupin, v pátek např. Lucky Joke nebo v irském stanu skupinu Jericho. V sobotu pak Zrní, Havlovy kraťasy nebo soubor Fanfán Tulipán. V neděli pak vystoupí Zuzana Lapčíková a Josef Fečo. Na doprovodném programu je i divadlo, výstava nebo diskuze se šefredaktorem časopisu Respekt Erikem Taberim.

Podrobný program a další informace na stránkách: http://jimramov.klubslunicko.cz/

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
49%
 
Spíše ano
24%
 
Ne
25%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 53)