Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Silvestrovské setkání komunity Taizé příští rok přivítá Madrid

Ze světa / kir / Proglas.cz / 4. ledna 2018 9:51
Silvestrovské setkání komunity Taizé příští rok přivítá Madrid

Ilustrační foto - setkání mladých v Taizé
Autor: taize.fr

Basilej/Madrid - Bratři z komunity Taizé ve Francii od 70. let zvou mladé křesťany různých denominací, aby přelom roku strávili na setkání v některém z evropských velkých měst. Dvakrát tuto akci hostila Praha. Podle radia Proglas poprvé tuto příležitost příští rok získá hlavní město Španělska.

Pozvání do Madridu tlumočil představený komunity Taizé bratr Alois na 40. evropském setkání, které na Nový rok skončilo ve švýcarské Basileji. Tisíce mladých různých křesťanských církví tam mělo možnost účastnit se workshopů na různá společenská témata, poznávat město i se seznamovat s lidmi v hostitelských farnostech, kde byli poutníci ubytováni.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
49%
 
Spíše ano
28%
 
Ne
20%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 39)