Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Škoda jako partner světového setkání rodin povozí i papeže

Domácí zpravodajství / vlu / / 17. srpna 2018 22:43
Škoda jako partner světového setkání rodin povozí i papeže

Škoda Rapid s motorizací 1.0 TSI
Autor: Skoda Ireland

Dublin - Automobilka Škoda je oficiálním partnerem nadcházejícího Světového setkání rodin 2018 v Dublinu. Jeden ze čtyř vozů Škoda Rapid bude příští sobotu vozit i papeže Františka. Škodovky se speciálními registračnímu značkami jsou v zásadě sériové vozy s drobnými úpravami. Škodovka prostřednictvím videa umístěného na portálu YouTube potvrdila, že poté, co papež příští sobotu ráno přistane na letišti v Dublinu, do paláce irského prezidenta ho dopraví Škoda Rapid.

Škodovka poskytla papežské návštěvě na Světovém setkání rodin dohromady čtyři vozy Škoda Rapid s motorizací 1.0 TSI. Každá z nich byla uzpůsobena speciálním požadavkům. Byly vybaveny speciálními skly a loketní opěrkou. Vozy mají lak jedinečné tmavě modré barvy. Na blatníky byly instalovány malé chromové žerdě pro vatikánskou vlaječku.

Po setkání s irským prezidentem Michaelem Higginsem vůz papeže Františka přepraví na dublinský hrad, kde bude mít projev. Navštíví také místní katedrálu a centrum pro rodiny bez domova. Večer pak zavítá na mezinárodní festival rodin na stadionu Croke Park. V neděli se František letecky přepraví na poutní místo Knock Shrine a po návratu do Dublinu zamíří na pontifikální mši, která Světové setkání rodin uzavře.

Kromě poskytnutí čtyř rapidů pro potřeby papežské návštěvy česká automobilka zajistí logistické služby dalším významným hostům prostřednictvím flotily modelů Superb, Karoq a Octavia.

Po odletu papeže bude jeho rapid spolu s dalším vozem poskytnut charitativní organizaci, kterou určí v souladu s přáním Františka dublinský arcibiskup Diarmuid Martin.

Světové setkání rodin se koná každé tři roky. Jde o významnou událost, jíž se účastní rodiny z celého světa. Dublinské setkání se koná od 21. do 26. srpna.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
52%
 
Spíše ano
22%
 
Ne
23%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 82)