Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

ČBK se stala jediným vlastníkem Karmelitánského nakladatelství. Jednatelem bude Přibyl

Domácí zpravodajství / kir / Katyd.cz / 11. dubna 2019 15:48
ČBK se stala jediným vlastníkem Karmelitánského nakladatelství. Jednatelem bude Přibyl

Stanislav Přibyl, generální sekretář ČBK a nový litoměřický biskup
Autor: Wikipedia.org / Martin Davídek

Praha - Česká biskupská konference se v březnu stala jediným vlastníkem Karmelitánského nakladatelství (KNA), píše akutálně server Katyd.cz. Nakladatelství dosud patřilo sedmnácti subjektům.

„Věříme, že konsolidace nakladatelství již do značné míry proběhla. Řádně a včas platí své závazky a je tak opět seriózním partnerem. Nejdůležitější je, že bude zachováno katolické nakladatelství s bohatou produkcí pro nejširší okruh čtenářů, které má ambici vzdělávat ve víře a zušlechťovat lidské nitro,“ uvádí v souvislosti s odkoupením společnosti generální sekretář ČBK P. Stanislav Přibyl, který se stal novým jednatelem Karmelitánského nakladatelství.

ČBK jako majitel chce podle jeho slov sledovat dva cíle. Prvním z nich je zachování produkce křesťanské literatury a sítě obchodů, v nichž se prodávají nejen knihy KNA, ale i menších katolických a křesťanských nakladatelství.

Druhým cílem je konkurenceschopnost na trhu, ekonomická prosperita a rozvoj. „Naši partneři zůstávají, stejné je to s autory, dodavateli a jinými spolupracujícími subjekty. Také bych rád zdůraznil, že KNA je připraveno dostát všem svým závazkům. Chceme být pro všechny stabilním, čitelným a spolehlivým partnerem,“ podotýká P. Stanislav Přibyl pro server Katyd.cz.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
52%
 
Spíše ano
24%
 
Ne
22%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 46)