Rodiče jsou většinou proti účasti svých dětí v soutěžích krásy. U Magdy Mitískové tomu tak nebylo. Na základě soutěže získala nabídky pro práci v modellingu. Bude studentka teologické fakulty modelkou?

Tomáš Zdechovský (TZ): Kdo tě nejvíce podporoval? Magda Mitísková: Nejvíc mě podporoval mamka a i můj taťka, což jsem nečekala, protože můj taťka je velice přísný. Ale tohle vzal tak, že proč bych to neměla zkusit. Rodina mě doopravdy podržela.

Magda Mitísková
Foto: Tůma

Velká fotka

TZ: Dostala jsi na základě této soutěže nějaké nabídky na práci? Třeba v modelingu?

Magda Mitísková: Měla jsem nějaké nabídky pracovat v modelingu a v reklamě. Ale odmítla jsem to.

TZ: Čím jsi chtěla být, když jsi byla malá? Vzpomínáš si?

Magda Mitísková: Což o to, já bych si vzpomněla. Byla jsem takové zvláštní dítě, že jsem neměla žádné vyhraněné představy o tom, čím bych chtěla být. Například jeden týden to byla holička, druhý týden to byla učitelka, ale nikdy to nebyla nějaká konkrétní představa.

TZ: Splnily se ti v poslední době nějaké dětské sny?

Magda Mitísková: Mým velkým snem bylo nebydlet v paneláku. To se mi nesplnilo. Ale možná budu mít koně a mám psa. Tyto sny se mi splnily do nejvyšší možné míry.

TZ: Vím, že máš ráda zvířata. Jaké máš nejraději a jaké zvíře máš ty doma?

Magda Mitísková: Nejraději mám slona, ale vzhledem k tomu, že bydlíme v panelovém domě, tak je nemožné si ho pořídit. (smích) Ne, teď važně. Mám moc ráda psy a koně. Máme německou dogu, psa, je veliký. Má v kohoutku 90 centimetrů a je to poklad celé mojí rodiny. Nikdy bych tomu nevěřila, že si taťka k němu vypěstuje takový vztah, jaký k němu dneska má. Jmenuje se Bonýsek a je to takový můj bráška. Skvěle si rozumíme. Je to krásné mít zvíře a já si to nedokážu představit bez psa.

První část rozhovoru

Magda Mitísková (1980) – studentka prvního ročníku Teologické fakulty JU v Českých Budějovicích, má ráda zvířata a velice ráda tancuje, v budoucnu by se chtěla věnovat práci s dětmi. Její portrét.