29. února 2000, tedy před rokem a dnem, začal fungovat ChristNet.eu. To, že dnes funguje, je zásluhou skvělého týmu, věřím, že Božího požehnání, a také vaší. Proto bych chtěl vám, našim návštěvníkům za vše poděkovat.

Děkuji vám všem, které známe i neznáme jménem, za vše, co pro nás děláte. Děkuji, že nám přispíváte. Díky vašim darům jsme se mohli dožít dnešního dne. Vážíme si toho, že nás podporujete a maximálně se snažíme, abychom vám přinášeli vše, co si přejete.

Děkuji vám, kteří se za nás modlíte a obětujete se. Díky vašim modlitbám a obětem na nás sesíláte Boží požehnání. Denně prožíváme, jak nad námi Bůh drží ochranou ruku. Někdy toho sice nejsme příliš hodni, ale on je milostivý.

Děkuji vám, kteří s námi spolupracujete. Děkuji vám za vaše články, zprávy, technickou pomoc nebo jinou podporu. Díky vám toho může ChristNet.eu tolik nabízet.

Děkuji vám všem, kteří k nám chodíte, čtete naše zprávy, vyhledáváte na Odkazech ChristNet.eu nebo diskutujete na Diskuzích ChristNet.eu. To, že jste s námi nám dává pociťovat, že naše služba je k užitku. Čím více budete využívat našich služeb, tím budeme šťastnější.

Děkuji všem spolupracujícím organizacím. I ony přispívají k bohatství naší nabídky.

Děkuji všem našim zákazníkům, kteří v nás složili svou důvěru a investovali k nám.

Děkuji celému našemu týmu, včetně těch, kteří s námi již nespolupracující. Za rok existence ChristNet.eu naší organizací prošlo na 25 lidí. Děkuji za vaši spolupráci, za vaše nadšení, za vaši obětavost a za vaši trpělivost. Jen tak dál!

Na závěr chci poděkovat všemohoucímu Bohu, bez kterého by se ChristNet.eu ani nerozjel, ani nepřežil onen rok. Bůh je skvělý.

Pokud máte chuť nám poblahopřát, použijte prosím e-mail vsem@christnet.eu.