Uplynuly prázdniny a ChristNet.eu se pozvolna vrací do starých kolejí (nebo jede někam úplně jinam?!). Dovolte mi seznámit vás trochu s tím, co se dělo během prázdnin "za oponou". Zároveň nahlédneme pod pokličku budoucnosti.

Moje maličkost na cestách
Asi nejvýrazněji se na prázdninovém fungování ChristNet.eu podepsalo to, že jsem si po dvou letech "vybral dovolenou" a lítal různě po světě. Občas jste mě sice mohli potkat v Česku, ale byla to spíš vyjímka. Proto jsem také povětšinou nebyl schopen odpovídat na vaše e-maily. Většinou však fungovala automatická odpověď a dané věci jste mohli rešit u osob, které byly uvedeny v automatické odpovědi.

Magazín ChristNet.eu řídili vedoucí vydání Milan Kovář a Vojtěch Tutr. Opět připomínám, že pokud nám chcete napsat do redakce, případně dokonce poslat článek, je nejlepší adresa magazin@christnet.eu . Z té se e-maily automaticky rozesílají mně, Milanovi Kovářovi a Vojtěchovi Tutrovi.

Poslední měsíc však zesílilo volání po mém návratu a musím říct, že i já jsem byl občas šokován tím, co se zde děje a musel zasahovat pět minut po dvanácté. Obecně ale všichni chrisneťáci zvládli své úlohy skvěle a já jim nejen tímto děkuji.

Škatulata, škatulata, hejbejte se O organizačních změnách jsem již psal . Nyní pár novinek: Tomáš Zdechovský již pilně studuje v Římě. Honza Fical se začátkem září vrátil z Kanady (ač si úředníci ambasády zprvu zřejmě mysleli opak :-)).

Mezi redaktory jsem přivítali novou tvář - Jana Kirchnera (konečně další evangelík! :-)). Napsali mi i další, těm jsem ale dosud nestihl odpovědět. Marketingu a reklamě se bude v ChristNet.eu věnovat nově Jirka Kauc. Honza Kirchner v současné době dělá i editora zpravodajství místo Tomáše Zdechovského.

Akce ChristNet.eu před spuštěním Josef Halámek s naším grafikem Markem Moškořem připravili ke spuštění Akce ChristNet.eu. Ty bychom chtěli spustit nejpozději 7. října. V současné době probíhá testování. Pokud máte někdo zájem podívat se na novou část a otestovat ji, přihlašte se prosím Pavlovi Brestovskému ( brestovsky@christnet.eu ), který dělá projektového manažera vývoje Akcí ChristNet.eu.

Valná hromada před dveřma 30. září se uskuteční valná hromada ChristNet.eu. Bude se zabývat snad vším a nic není jisté (ani moje místo :-)). V pondělí tak možná bude mít ChristNet.eu jiného prezidenta. Osobně jdu na valnou hromadu s dosti ambiciozním plánem, který bude, pokud bude realizován, znamenat velké změny i pro vás, naše čtenáře, návštěvníky a uživatele.

Rozhodně prosíme o modlitbu.

odpovědný redaktor: Vojtěch Tutr

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Související zprávy a články


Diskuze k článku

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Proč již není možné příspěvky do diskuzí pod články vkládat přímo?