Diecézní středisko MARIANUM v Janských Lázních nabízí volná místa v silvestrovském termínu 27.12.-2.1.2011. Tuto nabídku,s tejně tak i další týdenní či víkendové pobyty můžete objednat i pro své známé formou dárkového poukazu, jak provozovatelé střediska tučně inzerují na webových stránkách .

CHCETE UDĚLAT RADOST SVÝM BLÍZKÝM? OBJEDNEJTE JIM U NÁS DÁRKOVÝ POUKAZ NA VÍKENDOVÝ NEBO TÝDENNÍ POBYT V KRKONOŠÍCH V NAŠEM STŘEDISKU. ZAŘÍDÍME TÉŽ PROCEDURY, MASÁŽE NEBO NÁVŠTĚVU BAZÉNU

Centrum Marianum je provozováno od roku 1998 pod patronací královéhradeckého biskupství a věnuje se třem okruhům činnosti:

1. Poskytování ubytovacích a stravovacích služeb pro běžné rekreační turnusové pobyty i krátkodobé ubytování hotelového typu.

2. Zajišťování servisu pro pořádání akcí obecně prospěšného a charitativního typu, pro nezisková sdružení, školy a střediska církví

3. Samostatné vytváření programů zaměřené na vzdělávání, duchovní růst a posílení osobnostního rozvoje člověka

Středisko MARIANUM nabízí cenově velmi příhodné celoroční ubytování i domácí stravu formou polopenze nebo plné penze. Dům je položen v krásné přírodě Krkonošského národního parku 200 m od centra Janských Lázní a v blízkosti nové kabinové lanové dráhy vedoucí na Černou horu (1299 m n. m.). V roce 2005 prošel dům celkovou rekonstrukcí a nyní nabízí zcela nové interiéry. Ubytování se poskytuje ve dvou- až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. V nabídce je i šestilůžkový apartmán se dvěma pokoji a kuchyňkou. Zrenovovaný objekt nabízí také pokoje bezbariérové.

K dispozici je dobře vybavená kuchyňka, společenská místnost s počítačem a připojením na internet, televizí, satelitem, DVD. Pro malé děti nabízíme 2 postýlky, sedačky ke stolu a minihernu s hračkami. Součástí domu je historická původní kaple. Celková kapacita domu je 40 lůžek. Přímo v areálu střediska je možné parkovat a k dispozici je velká zahrada s dětskými prolézačkami, pískovištěm, hřištěm a ohništěm. Podrobnější informace, včetně volných termínů k ubytování, rozložení pokojů, fotografií, jízdních řádů či map, najdete na naší internetové stránce: www.marianum.cz

Svojí dispozicí a charakterem je středisko koncipováno pro pobyty rodin s dětmi, a to především díky většímu počtu vícelůžkových pokojů a celkovému zařízení společenského zázemí i venkovního areálu. Středisko zajišťuje servis pro mnohá střediska pastorace a věnuje se pořádání exercicií pro různé cílové skupiny, jak již bylo uvedeno v úvodu tohoto článku. V neposlední řadě se stará o vytváření vlastních pastoračních a obecně prospěšných aktivit. Kromě této činnosti zajišťuje servis pro běžné rekreační pobyty, školní akce, vzdělávací semináře a nabízí ubytování také pro lázeňské hosty a jejich příbuzné.