Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Papež se sešel s izraelským premiérem Netanjahuem

Ze světa

Papež se sešel s izraelským premiérem Netanjahuem

ČTK / 2. 12. 2013 14:48

Papež František se dnes krátce sešel s izraelským premiérem Benjaminem Netanjahuem, který je právě na návštěvě Itálie. Podle italských médií spolu mluvili asi půl hodiny a došlo třeba na téma postavení katolické církve v Izraeli nebo papežovu plánovanou cestu na Blízký východ, jež se má uskutečnit příští rok.

Domácí zpravodajství

Do kostelů Zlínského kraje zavítalo díky projektu Otevřené brány na 120 tisíc návštěvníků

ČBK / 2. 12. 2013 11:16

Do kostelů Zlínského kraje zavítalo díky projektu Otevřené brány na 120 tisíc návštěvníků Rekordních 119.446 návštěvníků využilo letos během turistické sezóny, tedy od května do září, možnosti prohlédnout si sakrální památky Zlínského kraje, a to díky projektu Otevřené brány. Vyplynulo to z celkového vyhodnocení letošního ročníku, které se uskutečnilo ve čtvrtek 28. listopadu na faře římskokatolické farnosti v Uherském Brodě.

Domácí zpravodajství

Dominik Duka spouští svůj videokanál na Youtube

Apha.cz / 2. 12. 2013 11:09

Dominik Duka spouští svůj videokanál na Youtube Kardinál Dominik Duka rozšiřuje své působení na sociálních sítích. Poté, co se setkal s  úspěchem jeho facebookový profil (Facebook.com), blog na Aktuálně.cz (Blog.aktualne.centrum.cz) a osobní webové stránky (Dominikduka.cz), spouští pražský arcibiskup i videokanál (Youtube.com) na populární platformě Youtube.

Ze světa

Rok 2015 bude věnován zasvěcenému životu, oznámil papež František

ČBK / 2. 12. 2013 9:21

Rok 2015 bude věnován zasvěcenému životu, oznámil papež František Během několikahodinového pátečního setkání s generálními představenými řeholních společenství hovořil papež František o úloze zasvěceného života, způsobu prožívání společenství, ale i například o něze v životě daném Bohu. Papež také oznámil, že rok 2015 bude věnovaný zasvěcenému životu.

Domácí zpravodajství

Kardinál Duka přinesl květinu redaktorce Radiožurnálu, která ho “vypnula”

Vlastní zpráva / 30. 11. 2013 23:58

Kardinál Duka přinesl květinu redaktorce Radiožurnálu, která ho “vypnula” Pražský arcibiskup Dominik Duka na ve čtvrtek soukromě navštívil redakci Českého rozhlasu Radiožurnál a omluvil se redaktorce Hance Shánělové za to, že na ní během říjnového vysílání o  záměru ministra vnitra Martina Peciny (SPOZ) vyjmout Pražský hrad z církevních restitucí zvýšil hlas.

Článek měsíce

Polarizace v katolické církvi

David Peroutka / 16. 3. 2024

Kraje

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
23%
 
Ne
23%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 78)