Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Papež se v USA soukromě setkal se svým přítelem - homosexuálem

Ze světa

Papež se v USA soukromě setkal se svým přítelem - homosexuálem

ČTK / 2. 10. 2015 22:30

Papež František se při své nedávné návštěvě Spojených států ve Washingtonu soukromě setkal s homosexuálním párem. Stalo se tak den předtím, než se tajně setkal s americkou úřednicí, která odmítla vydávat oddací listy párům stejného pohlaví. Informují o tom dnes zahraniční média.

Domácí zpravodajství

Plzeňská diecéze zatím nezná jméno nástupce biskupa Radkovského

ČTK / 2. 10. 2015 12:30

Plzeňská diecéze zatím nezná jméno nástupce biskupa Radkovského Plzeňská diecéze zatím neví, kdo v jejím čele nahradí dosavadního biskupa Františka Radkovského, který je biskupem od vzniku diecéze v roce 1993. Když loni 3. října oslavil 75. narozeniny, na funkci rezignoval. Kdy bude jmenovaný jeho nástupce, zatím není známé, řekl dnes ČTK mluvčí biskupství Ján Grajcár.

Výběr Christnetu

Christnet.cz nemá finanční prostředky na další provoz. Prosíme, podpořte nás

Christnet.cz / 2. 10. 2015 9:44

Christnet.cz nemá finanční prostředky na další provoz. Prosíme, podpořte nás Magazín Christnet.cz nemá finanční prostředky na další provoz.  Prosíme naše čtenáře: Podpořte nás. Na na našem otevřeném účtu u FIO banky máme v současnosti celkem pouze 586,50 Kč (obdobná částka je i na starém účtu u RB), přičemž ještě dlužíme za práci našich autorů, redaktorů a editorů za září a až na vyjímky také za srpen.

Domácí zpravodajství

Co je přes čáru?, budou se ptát na svém sjezdu mladí evangelíci

e-cirkev.cz / 1. 10. 2015 17:27

Co je přes čáru?, budou se ptát na svém sjezdu mladí evangelíci Co je v sexualitě přes čáru? Proč může být cesta za výdělkem noční můrou? Má pomoc druhému svoje hranice? Odpovědi na tyto otázky budou o víkendu 2. až 4. října společně hledat stovky evangelíků a jejich přátel na celostátním setkání mládeže.

Domácí zpravodajství

Soud s knězem obžalovaným z obtěžování dětí odročen na listopad

ČTK / 1. 10. 2015 14:13

Soud s knězem obžalovaným z obtěžování dětí odročen na listopad Výpověďmi dalších dvou mladíků a rodičů dnes v Přerově pokračoval soud s bývalým katolickým knězem Vladimírem Krejsou obžalovaným ze sexuálního obtěžování dětí. Soudkyně případ odročila na 30. listopad, protože ještě musí vyslechnout znalkyni z oboru sexuologie a jednoho svědka.

Článek měsíce

Polarizace v katolické církvi

David Peroutka / 16. 3. 2024

Kraje

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
23%
 
Ne
23%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 77)