Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Vlk, lékařka Svatošová a předseda ERC Černý obdrželi v senátu Svatováclavské medaile

Archiv zpráv / juml / ERC / 4. října 2008 2:00
Praha - Na státní svátek 28. září byly také letos předány pamětní Svatováclavské medaile při večerním setkání v Senátu Parlamentu České republiky. Letošním tématem byl zápas o základní etické a duchovní hodnoty člověka.

Z rukou předsedy senátu MUDr. Přemysla Sobotky, generálního ředitele HZS ČR genmjr. Ing. Miroslava Štěpána a ředitele Pražské umělecké společnosti Mgr. Jana Řeřichy přijali Svatováclavské medaile kardinál Miloslav Vlk, pražský arcibiskup a primas český, ThDr. Pavel Černý, Th.D., předseda Ekumenické rady církví v ČR a prezidentka a iniciátorka hospicového hnutí u nás, spisovatelka - MUDr. Marie Svatošová.

Všichni tři vyznamenaní poděkovali za sebe i za své spolupracovníky a přednesli projevy týkající se pokračujícího zápasu o etické a duchovní hodnoty v naší společnosti. Po předání medailí následoval koncert a osobní rozhovory mezi přítomnými v prostorách Senátu.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Související zprávy a články


Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
52%
 
Spíše ano
22%
 
Ne
23%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 82)