Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Křesťanští podnikatelé se opět sejdou v Olomouci

Domácí zpravodajství / MiH / ADO / 11. února 2013 9:15

Olomouc - V Olomouci se dne 21. února uskuteční další setkání členů projektu „Kompas“, který sdružuje křesťanské obchodníky, manažery, podnikatele a živnostníky. Organizátoři chtějí zájemcům poskytnou odborné poradenství, nabídnout duchovní doprovázení a vést dialog o křesťanských hodnotách v podnikatelském prostředí. Sdružení si dále klade za cíl vzájemnou podporu členů a svědectví o křesťanských hodnotách.

KOMPAS, tedy sdružení křesťanských obchodníků, manažerů, podnikatelů a samostatně výdělečných osob, zve všechny zájemce na setkání, které se uskuteční v olomouckém Centru Aletti (Křížkovského 425/2) ve čtvrtek 21. února od 17.00 hodin. V průběhu setkání vystoupí s promluvou nazvanou „Dva pilíře evoluce: modlitba a práce“ jezuita P. Josef Čunek a po něm bude dán prostor pro volnou diskuzi zaměřenou zejména na to, jak budovat a rozvíjet obchodní vztahy.

Cílem projektu Kompas je pomoc křesťanských podnikatelům a živnostníkům jak po stránce odborné, tak duchovní. Pořádá proto například přednášky odborníků, které mají křesťanským podnikatelům usnadnit efektivní zvládání nároků jejich práce. Poskytuje však také duchovní formaci a doprovázení a možnost hledat u druhých radu či povzbuzení. Konečně chce být platformou dialogu o Bohu a křesťanských hodnotách a jeho členové mají nenásilně svědčit o křesťanských hodnotách ve společnosti. „I Ježíš pracoval dlouho jako tesař – živnostník,“ připomíná zakladatel Kompasu Jiří Jemelka.

Podrobné informace o iniciativě jsou k dispozici na www.krestanskypodnikatel.cz.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
23%
 
Ne
23%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 77)