Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Arcibiskup Bezák bude mít vlastní televizní pořad

Ze světa / vlu / Medialne.sk / 15. února 2013 17:50
Arcibiskup Bezák bude mít vlastní televizní pořad

Arcibiskup Róbert Bezák
Autor: Facebook.com

Bratislava - Emeritní trnavský arcibiskup Róbert Bezák se již od 17. února bude pravidelně objevovat na obrazovkách slovenské televize TA3. Pořad se bude vysílat minimálně v postním období po hlavních zprávách televize v 19:00, informuje server Medialne.sk.   

Relace s názvem Slovo v čase bude reagovat na aktuální společenská témata a přinášet duchovní zamyšlení. „Postní období před Velkou nocí je v smyslu duchovní očisty a přípravy na tyto svátky významné pro všechny křesťany na celém světě. Nový pořad Slovo v čase je vhodným formátem, abychom oslovili nejen věřící, ale všechny diváky TA3 ke krátkým zamyšlením na různá duchovní témata,“ řekla šéfredaktorka zpravodajství televize TA3 Martina Kyselová. Po postním období plánuje TA3 zvát do pořadu i další zajímavé hosty.

Bezák od začátku tohoto roku pravidelně píše články a připravuje video rozhovory také pro magazín Tyzden.sk. České televize  o něm natočila dokumentární portrét Arcibiskup s lidskou tváří odvysílaný před Vánoci.

Arcibiskup pro Tyzden.sk také okomentoval rozhodnutí papeže rezignovat, řekl, že ho obdivuje a vnímá to jako velmi odvážné gesto.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
52%
 
Spíše ano
23%
 
Ne
23%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 79)