Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Fotbalisté AS Řím a Lazia se před finále poháru setkají s papežem

Ze světa / vlu / ČTK / 10. května 2013 12:54
Fotbalisté AS Řím a Lazia se před finále poháru setkají s papežem

Ilustrační foto
Autor: Wikipedia.org / Creative Commons

Řím - Fotbalisté AS Řím a Lazia si před finále Italského poháru rozhodně nebudou moci stěžovat na nedostatek víry. Čtyři před zápasem, který se uskuteční 26. května, se totiž setkají s papežem Františkem. Schůzka je naplánována na 22. května a zúčastní se jí kapitáni, trenéři a prezidenti římských rivalů.

Papež František se netají láskou k fotbalu a je velkým fanouškem argentinského klubu San Lorenzo. Nedávno se například setkal s kapitánem Interu Milán Javierem Zanettim a hvězda Barcelony Lionel Messi mu zase poslal podepsaný dres.

Nelze však říct, že by papež oběma argentinským fotbalistům přinesl štěstí. Zanetti si pár dní po setkání přetrhnul Achillovu šlachu a Messi spolu s Barcelonou vypadl po debaklech 0:4 a 0:3 v semifinále Ligy mistrů s Bayernem Mnichov.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
49%
 
Spíše ano
24%
 
Ne
25%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 53)