Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Časopis Vanity Fair vyhlásil papeže Františka Mužem roku

Ze světa / juml / ČTK / 10. července 2013 7:14
Časopis Vanity Fair vyhlásil papeže Františka Mužem roku

Papež František
Autor: Flickr.com / Christus Vincit / Creative Commons

Řím - Italská verze populárního amerického časopisu Vanity Fair vyhlásila papeže Františka "Mužem roku". Toto ocenění si podle společenského magazínu zasloužil za veškeré kroky, které podnikl během prvních sto dní ve své funkci, napsal britský deník The Daily Telegraph.

Přínos nového pontifika v novém vydání Vanity Fair, které vychází právě dnes, ocenilo i pět světově známých celebrit, mezi nimi například britský zpěvák Elton John či italský operní pěvec Andrea Bocelli. "Už prvních sto dní ve funkci ho vyneslo do kategorie světových vůdců, kteří tvoří historii. A revoluce pokračuje," poznamenává ve svém článku společenský časopis.

"František představuje zázračný příklad pokory v éře marnivosti," uvedl pro Vanity Fair zpěvák Elton John. Jak dodal, doufá, že se nový papež zaměří zejména na často přehlížené skupiny lidí, jako jsou například homosexuálové, kteří "zoufale potřebují jeho lásku".

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
49%
 
Spíše ano
24%
 
Ne
25%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 53)