Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Lidé vyhledávají na Googlu papeže více než Obamu

Ze světa / juml / ČTK / 29. ledna 2014 16:26
Lidé vyhledávají na Googlu papeže více než Obamu

Papež František
Autor: Wikipedia.org / Casa Rosada / Creative Commons

Vatikán - Papež František se stal nejvyhledávanější "politickou" osobností na Googlu a s přehledem tak vede nad světovými lídry, jako je americký prezident Barack Obama nebo jeho ruský protějšek Vladimir Putin. Podle katolického zpravodajského serveru Aleteia se hlava římskokatolické církve držela na vrcholu sledovanosti na internetovém vyhledávači v období od března do prosince loňského roku.

Papež je měsíčně ve světě vyhledáván v průměru v 1,7 milionu případů a zmiňován je ve 49 milionech případů. Obamovo jméno má 1,5 milionu zadání k vyhledání a 38 milionů zmínek, Putin byl vyhledán v celkem 246.000 případů a citován byl v osmi milionech.

Pokud se započítají i celebrity z showbyznysu, pak je papež v celkovém pořadí třetí po skupině One Direction a kanadském zpěvákovi Justinu Bieberovi.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
49%
 
Spíše ano
24%
 
Ne
25%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 53)