Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

V italské talentové soutěži zvítězila řádová sestra

Ze světa / juml / ČTK / 6. června 2014 9:37
V italské talentové soutěži zvítězila řádová sestra

Cristina Scucciaová
Autor: Rai2 / Repro

Řím - Vítězkou italské talentové soutěže The Voice (Hlas) se stala mladá sicilská jeptiška Cristina Scucciaová, která na pódiu interpretovala světové hity v řádovém rouchu a ortopedických botách. Pětadvacetiletá žena způsobila senzaci už během konkurzů, kdy měla porota naslepo hodnotit její výkon. Záběry překvapených porotců, kteří s otevřenými ústy hledí na řádovou sestru zpívající píseň od Alicie Keys, na internetu viděly desítky milionů lidí.

Pětadvacetiletá jeptiška se v soutěži propracovala až do čtvrtečního finále, v němž porazila tři své soupeře. Diváci ji ocenili i přesto, že se nadále hodlá věnovat především práci v klášteře poblíž Milána, kde pečuje o děti, a nikoli pěvecké kariéře.

Bezprostřední Scucciaová podle italských médií velmi pomohla lepšímu vnímání katolické církve. Už v prvním kole, když na dotaz porotkyně vysvětlovala, co by na její vystoupení řekli ve Vatikánu, žertovala o očekávaném telefonátu od papeže. Podle ní je zpěv jen další formou šíření boží zvěsti. "Mám dar a o ten se chci podělit," řekla už na začátku soutěže.

Jeptiška ale měla kromě řady fanoušků i své kritiky. Podle některých odborníků vyhrála spíše kvůli mediálnímu rozruchu, než díky pěveckým kvalitám.

Záznam z vystoupení Cristiny Scucciaové najdete zde.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Související zprávy a články

Nenalezeny žádné záznamy.
Nenalezeny žádné záznamy.

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
54%
 
Spíše ano
21%
 
Ne
22%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 90)