Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Ve Vsetíně se bude konat multižánrový festival UNITED. Soutěžte s Christnetem o vstupenky!

Domácí zpravodajství / juml / redakce / 7. srpna 2015 13:34
Ve Vsetíně se bude konat multižánrový festival UNITED. Soutěžte s Christnetem o vstupenky!

Plakát festivalu UNITED

Vsetín/Praha -

Od čtvrtka 20.8. do soboty 22.8.2015 se ve Vsetíně uskuteční křesťanský multižánrový festival UNITED. Program tvoří společné ranní a večerní duchovní setkání, koncerty, tématické workshopy, divadelní představení, promítání filmů a sportovní aktivity. K dispozici je poradenská služba a modlitební místnost ke ztišení.

Festival UNITED letos představí téměř třicet hudebních těles z Čech, Slovenska a zahraničí. Jako v předchozích ročních se organizátoři snaží udržet žánrovou pestrost a přivézt na festival jak interprety dobře známé, tak kapely, které jsou pro naše publikum zcela novými objevy, uvedl dramaturg Tomáš Polívka. Headlinery festivalu podle něj letos jsou: polská kapela Maleo Reggae Rockers, chorvatší October Light a mladý estonský zpěvák Daniel Levi.

Polská skupina Maleo Reggae Rockers vystupuje od roku 1997. Během své kariéry kapela vydala 4 studiová alba a odehrála řadu koncertů. Album Rzeka dzieciństwa (Řeka dětství) bylo nominováno na žánrovou desku roku 2012. Frontman Dariusz „Maleo“ Malejonek byl v roce 2014 oceněn polským vyznamenáním Zlatý kříž za zásluhy v oblasti kultury.

Chorvatská formace October Light vystupovala na UNITED v loňském roce. Jádro kapely tvoří sourozenci a jejich blízcí příbuzní. Žánrově se kapela řadí mezi styly ska, punk a rock.

Daniel Levi je mladý muzikant z Estonska. Kromě hudby se věnuje grafickému designu a službě mládeži ve své domovské církvi.

Dalším zahraničním hostem bude formace Divine Attraction pochází z Jižní Kalifornie v USA. Její počáteční působení je spjato se službou ve sborech v okolí Los Angeles. Od roku 2012 působí s přestávkami v Česku v rámci programu pro mládež EXIT Tour.

Z českých a slovenských skupin zahrají kapely Adonai, BCC Worship, eSPé, Jedním srdcem, Lámačské chvály, Log-Out, Noemiracles, Safenat Paneach, The Neons, rapper Envej, písničkáři Janais, Pavel Helan a další.

Do úterý 30.6.2015 je otevřené přihlašování do tanečního projektu UNITED Dance. Podrobné informace jsou uvedeny na internetových stránkách www.festivalunited.cz/uniteddance.

Další informace a novinky ohledně příprav festivalu jsou zveřejňovány na internetových stránkách, www.festivalunited.cz a na profilu sociální sítě Facebook, www.facebook.com/festivalunited

 

První soutěžní otázka (ze tří):

Festival UNITED se ve Vsetíně letos koná?

a) poprvé
b) potřetí
c) popáté 
 
Správné odpovědi pište na adresu: magazin@christnet.cz
Vylosovaný výherce v každém ze třech kol soutěže dostane dvojici vstupenek na letošní festival UNITED.
 

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
23%
 
Ne
24%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 55)