Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Portál Christnet.eu nemá peníze na další provoz. Prosíme, podpořte nás

Výběr Christnetu / kir / Vlastní zpráva / 2. června 2017 12:02
Portál Christnet.eu nemá peníze na další provoz. Prosíme, podpořte nás

Logo portálu Christnet
Autor: Christnet.eu / Vít Luštinec

Praha - Magazín Christnet nemá finanční prostředky na další provoz. Na obou našich transparentních účtech je něco málo přes čtyři tisíce korun, což nestačí na pokrytí platby za agenturní zpravodajství ČTK (2165 Kč měsíčně) a vyplacení honorářů autorům, redaktorům a editorům.

Projekt běží již 17 let bez přímé závislosti na žádné existující církvi, nadaci nebo státní instituci. Podpořit provoz magazínu Christnet lze prostřednictvím transparentního účtu bez bankovních poplatků č. 2900316130/2010.

Cílem spolku Christnet je poskytovat kvalitní a nezávislé zpravodajství o dění v církvích a náboženských společnostech a o jejich působení ve společnosti. Redakce portálu Christnet.eu pojímá žurnalistiku jako veřejnou službu, a ne jako komerční projekt, jehož cílem je maximalizace zisku. Většina finančních zdrojů pochází z darů čtenářů, menší část příjmů tvoří reklama.

Na konci minulého roku se magazín Christnet přesunul z domény Christnet.cz na novou adresu Christnet.eu. Děkujeme za sdílení informace o nové adrese portálu. Staré články naleznete jednoduchým přepisem v koncovce adresy (cz - eu).

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
49%
 
Spíše ano
24%
 
Ne
25%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 53)