Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Prosíme přispějte na provoz magazínu Christnet

Domácí zpravodajství / kir / Vlastní zpráva / 13. listopadu 2017 8:52
Prosíme přispějte na provoz magazínu Christnet

Logo portálu Christnet
Autor: Christnet.eu / Vít Luštinec

Ještěd - Děkujeme za Vaši finančí podporu provozu magazínu Christnet prostřednictvím transparentního účtu bez bankovních poplatků č. 2900316130/2010. Platby editorům a autorům článků vycházejí měsíčně zhruba na deset tisíc korun. Přes dva tisíce platíme každý měsíc i za zpravodajský servis ČTK. Aktuálně jsou na účtu necelé dvatisíce korun, který nepokryjí náklady na měsíční provoz. Prosíme Vás tedy o podporu. Také nás můžete podpořit prostřednictvím aplikace Darujme.cz, která již znovu funguje.

Projekt běží již 17 let bez přímé závislosti na žádné existující církvi, nadaci nebo státní instituci. Sledovat nás můžete i na facebookovém profilu, který má již přes dva tisíce příznivců.  Děkujeme za sdílení článků a zpráv na facebooku a dalších sociálních sítích.

Cílem spolku Christnet je poskytovat kvalitní a nezávislé zpravodajství o dění v církvích a náboženských společnostech a o jejich působení ve společnosti. Redakce portálu Christnet.eu pojímá žurnalistiku jako veřejnou službu, a ne jako komerční projekt, jehož cílem je maximalizace zisku. Většina finančních zdrojů pochází z darů čtenářů, menší část příjmů tvoří reklama. Za dar je možné vystavit potvrzení pro odpis z daňového základu.

Na konci minulého roku se magazín Christnet přesunul z domény Christnet.cz na novou domenu Christnet.eu, která je registrovaná na spolek Christnet.  Děkujeme za sdílení informace o nové adrese portálu. Staré články naleznete jednoduchým přepisem v koncovce adresy (cz - eu). Kontaktní e-mail na redakci ale zůstáva na adrese magazin(zavináč)christnet.cz

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
26%
 
Ne
21%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 43)