Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Prosíme přispějte do konce roku na provoz magazínu Christnet. Děkujeme za Vaši celoroční podporu

Výběr Christnetu / kir / Vlastní zpráva / 19. prosince 2017 10:42
Prosíme přispějte do konce roku na provoz magazínu Christnet. Děkujeme za Vaši celoroční podporu

Logo portálu Christnet
Autor: Christnet.eu / Vít Luštinec

PRAHA, HRADEC KRÁLOVÉ, VYSOKÉ MÝTO, ČESKÁ LÍPA, BOSKOVICE, MILANO - Děkujeme čtenářům magazínu Christnet za celoroční podporu. Zbývá ještě několik dní do konce roku pro možnost poskytnutí daru, který lze odepsat z daňového základu z příjmů za uplynulý rok. Prosíme proto podpořte provoz redakce magazínu Christnet prostřednictvím transparentního účtu bez bankovních poplatků č. 2900316130/2010. Děkujeme všem, kdo nás podpořili a podporují.  Potvzení pro odpis z daňového základu Vám vystavíme do konce ledna.

Nově a jednodušším způsobem můžete podpořit provoz portálu i pomocí aplikace Darujme.cz. Jako další možnost podpory nabízíme možnost reklamy Vašeho projektu.

Portál Christnet je financován především z Vašich darů, příjmy z reklamy tvoří jen malou část našich přijmů. Jedná se o unikátní ekumenický projekt, který běží již 17 let bez přímé závislosti na žádné existující církvi, nadaci nebo státní instituci. 

Největší pomoc? Pravidelný příspěvek

I malý, ale pravidelný příspěvek může výrazně pomoci. Pokud by se našlo alespoň 100 čtenářů, kteří jsou ochotni příspívat na provoz a rozvoj magazínu alespoň 100 korun měsíčně, znamenalo by to pro portál Christnet. pravidelný příjem 10 000 korun. Tedy částku, která  pokryje větší část našeho provozu. Začít můžete už teď, stačí když při darování zaškrtnete možnost Měsíčně. 

Přejeme Vám pokojnou vánoční dobu a hodně štěstí, radosti, zdraví a Božího požehnání v roce 2018.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
49%
 
Spíše ano
28%
 
Ne
20%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 39)