Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Téma liturgické obnovy reformačních církví láká zájemce do Prahy i na Znojemsko

Domácí zpravodajství / kir / Vlastní zpráva / 4. dubna 2018 11:42
Téma liturgické obnovy reformačních církví láká zájemce do Prahy i na Znojemsko

Ilustrační foto
Autor: Flickr.com / Alex Leung / Creative Commons

Miroslav (Znojemsko), Praha - Od večera pátku 6. dubna do poledne soboty 7. dubna bude na evangelické faře v Miroslavi (Husova 67/44) probíhat neformální setkání příznivců evangelické liturgické iniciativy Coena. Na pořadu bude rozhovor o vývoji liturgického života v církvi a jednotlivých sborech, žalmová večerní i ranní modlitba a společná liturgie. Podle pořadatelů jsou zváni všichni zájemci. 

O týden později (13. a 14. dubna) se pak v Praze na Jaboku, Salmovská 8 koná víkendový seminář pro zájemce o teologii na téma "Liturgická obnova církví vzešlých z reformace." Na semináři vystoupí i profesor František Kunetka z Cyrilometodějské teologické fakulty z Oloumouce s přednáškou: "Teologické principy liturgické obnovy."

Podrobný program je k dispozici zde:

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
52%
 
Spíše ano
24%
 
Ne
22%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 46)