Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Katolický týdeník bude po dobu mimořádných vládních opatření zadarmo

Domácí zpravodajství / vlu / Vlastní zpráva / 22. března 2020 18:41
Katolický týdeník bude po dobu mimořádných vládních opatření zadarmo

Katolický týdeník
Autor: Katolický týdeník

Praha - Po dobu mimořádných vládních opatření, kdy není zcela možné kvůli zavřeným kostelům Katolický týdeník doručit věřícím se rozhodla společnost Katolický týdeník, s.r.o. zpřístupnit noviny ke stažení zdarma na svých webových stránkách, informuje jednatel společnosti a generální sekretář České biskupské konference Stanislav Přibyl.

„Každý týden v sobotu odpoledne najdete na webu www.katyd.cz aktuální vydání Katolického týdeníku ke stažení ve formátu PDF. Noviny v této formě nebo link na náš web můžete rozesílat libovolně svým příbuzným a přátelům, aby i oni mohli využít této možnosti,“ upřesňuje Přibyl a zároveň prosí o podporu týdeníku, protože „ je financován pouze z předplatného a inzerce. Předplaťte si Katolický týdeník!“

Katolický týdeník čte kolem 200 000 obyvatel ČR každý týden. Polovinu tvoří středoškoláci, čtvrtinu vysokoškoláci a čtvrtinu lidé se základním vzděláním. Větší část nákladu míří na Moravu, a to jak na vesnice, tak do aglomerací.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
23%
 
Ne
23%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 74)