Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Podpořte provoz portálu Christnet.eu

Výběr Christnetu / kir / Vlastní zpráva / 5. května 2021 9:27
Podpořte provoz portálu Christnet.eu

Logo Christnet
Autor: Christnet / Vít Luštinec

Hradec Králové, Ještěd, Praha, Brno, Milán - Vaše pomoc a zájem jsou rozhodující pro další nezávislé fungování magazínu Christnet.eu. Prosíme podpořte naší činnost finančním darem, jakkákoliv částka je pro budoucnost projektu důležitá. I nadále chceme vytvářet nezávislé zpravodajství a publicistiku. Podpořit nás můžete i sdílením článků na Facebooku a dalších sociálních sítích. Děkujeme i všem, kteří sledují facebookový profil Magazín Christnet. Aktuálně musíme také zaplatit fakturu za zpracování účetnictví a daňového přiznání za minulý rok.

Jak Christnet.eu podpořit?

Převodem libovolné částky na náš transparentní účet bez bankovních poplatků: 2900316130/2010. Další možností je převodem, nebo kartou pomocí aplikace Darujme.cz, kterou najdete na konci každého článku a zprávy.

Největší pomoc? Pravidelný příspěvek!

I malý, ale pravidelný příspěvek může výrazně pomoci. Pokud by se našlo alespoň 200 čtenářů, kteří jsou ochotni přispívat na provoz a rozvoj magazínu alespoň 150 korun měsíčně, znamenalo by to pro portál Christnet pravidelný příjem 30 000 korun. Tedy částka, která pokryje náš provoz.

Kdo jsme?

Cílem spolku Christnet je poskytovat kvalitní a nezávislé zpravodajství o dění v církvích a náboženských společnostech a o jejich působení ve společnosti. Redakce pojímá žurnalistiku jako veřejnou službu. Magazín Christnet.eu je nekomerční a neziskový projekt. Za dar je možné vystavit potvrzení pro odpis z daňového základu.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Související zprávy a články

Nenalezeny žádné záznamy.
Nenalezeny žádné záznamy.

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
49%
 
Spíše ano
24%
 
Ne
25%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 53)