Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Každá koruna pomáhá! Děkujeme za podporu provozu portálu Christnet.eu

Výběr Christnetu / kir / Vlastní zpráva / 5. dubna 2022 9:25
Každá koruna pomáhá! Děkujeme za podporu provozu portálu Christnet.eu

Logo Christnet
Autor: Christnet / Vít Luštinec

PRAHA, BRNO, OSTRAVA - Prosíme podpořte činnost redakce finančním darem, jakkákoliv částka je pro budoucnost projektu důležitá. I nadále chceme vytvářet nezávislé zpravodajství a publicistiku. Aktuálně musíme uhradit fakturu za zpracování účetnictví a daňového přiznání za minulý rok.

Jak Christnet.eu podpořit?

Převodem libovolné částky na transparentní účet bez bankovních poplatků: 2900316130/2010. Další možností je převodem, nebo kartou pomocí aplikace Darujme.cz, kterou najdete na konci každého článku a zprávy. Přispět můžete i v kryptoměnách. Podpořit provoz portálu můžete i sdílením článků na Facebooku a dalších sociálních sítích.

Největší pomoc? Pravidelný příspěvek!

I malý, ale pravidelný příspěvek může výrazně pomoci. Pokud by se našlo alespoň 200 čtenářů, kteří jsou ochotni přispívat na provoz a rozvoj magazínu alespoň 200 korun měsíčně, znamenalo by to pro portál Christnet pravidelný příjem 40 000 korun. Tedy částka, která s rezervou pokryje náš provoz. Nebudeme pak mít problémy s mimořádnými výdaji, jako je úhrada zpracování účetnictví a daňového přiznání.

Cílem spolku Christnet je poskytovat kvalitní a nezávislé zpravodajství o dění v církvích a náboženských společnostech a o jejich působení ve společnosti. Redakce pojímá žurnalistiku jako veřejnou službu. Magazín Christnet.eu je nekomerční a neziskový projekt. Za dar je možné vystavit potvrzení pro odpis z daňového základu. Vaše pomoc a zájem jsou rozhodující pro další nezávislé fungování magazínu Christnet.eu.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
52%
 
Spíše ano
26%
 
Ne
19%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 42)