Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Evangelický farář Ivo Mareš kandiduje na prezidenta

Domácí zpravodajství / kir / Vlastní zpráva / 3. května 2022 20:35
Evangelický farář Ivo Mareš kandiduje na prezidenta

kandidát na prezidenta Ivo Mareš
Autor: www.facebook.com/maresovo

Praha - Podle serveru Lidovky.cz je dalším kandidátem na prezidenta teolog Ivo Mareš. Mareš působil jako protestantský farář i novinář.  „Pracuji s těmi, kterým nedal nikdo hlas,“ řekl. Mareš pracoval i v sociální oblasti pro Diakonii Českobratrské církve evangelické.

„Chci zastavit propad Česka do chudoby“, vytyčil jeden ze svých cílů. Hodlá také vyléčit stát, označil ho za impotentní. Máme za sebou těžké časy, ale před sebou možná ještě těžší, řekl.

Mareš svou kandidaturu oznámil na úterní tiskové konferenci v pražském kině Edison. „Přísliby prosperity se pro velkou část společnosti nenaplnily,“ popsal svůj důvod ke kandidatuře. Od revoluce podle něj padlo hodně slibů, které nikdo nesplnil.

Tvrdí, že si kampaň financuje sám a nemá podporu žádného velkého mecenáše. Nedokáže odhadnout, kolik na kampaň vynaloží. Necítí se ani v nevýhodě oproti kandidujícím miliardářům. Český volič má dostat pestrost, poznamenal.

V současné době je Mareš teprvé ve fázi získávání podpisů, jako občanský kandidát jich musí získat 50 tisíc. Bude-li zařazen mezi oficiální kandidáty tak ještě není jisté.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
23%
 
Ne
24%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 55)