Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Sophia Lorenová si ke kulatinám přeje telefonát od papeže

Ze světa / vlu / ČTK / 21. května 2014 12:45
Sophia Lorenová si ke kulatinám přeje telefonát od papeže

Sofia Lorenová v roce 1959
Autor: Wikipedia.org

Řím - Italská herečka Sophia Lorenová si k blížícím se 80. narozeninám ze všeho nejvíc přeje, aby jí zatelefonoval samotný papež František. Italskému bulvárnímu listu Oggi se svěřila, že ji současná hlava římskokatolické církve někdy dojímá až k slzám.

"Byl by to pro mě ten nejkrásnější narozeninový dárek. Kdybych ale měla na telefonu papeže, omdlela bych," řekla herečka, která se proslavila ve filmech jako je Horalka, Včera, dnes a zítra nebo Manželství po italsku.

Lorenová, která je nyní na mezinárodním filmovém festivalu v Cannes, se netají tím, že papeže Františka má velmi ráda. "V neděli se na něj dívám v televizi, klečím a modlím se. Někdy i pláču, dojímá mě," řekla herecká diva.

Její narozeninové přání ale není tak nereálné, jak by se mohlo zdát. Papež František už v minulosti osobně zavolal několika lidem, jejichž dopisy nebo příběhy zveřejněné v médiích ho zaujaly.

Lorenová ale jinak touží po klidných narozeninách, které by strávila se svými syny. "Moji přátelé ovšem organizují oslavu. Čas rychle utekl. Je mi 80 a jsem šťastná," konstatovala Lorenová.

V Cannes herečka uvedla nový film svého druhého syna Edoarda Pontiho Lidský hlas, který je adaptací dramatu francouzského básníka Jeana Cocteaua. 

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Související zprávy a články

Nenalezeny žádné záznamy.
Nenalezeny žádné záznamy.

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
54%
 
Spíše ano
21%
 
Ne
22%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 92)